08-408 111 46
Varmt välkommen att kontakta oss!

Flitiga Maries nöjda kunder

ömdöme hemservice

Våra referenser

 

Telefonnummer eller mailadress till våra kunder kan lämnas vid förfrågan. 

Referenslistan kan göras lång men här kommer ett axplock av privata personer samt företag som använder våra tjänster.

 

Se vad våra kunder säger

Ett urval av alla fina ord vi får


Arkitektkontor på Södermalm, Kontorstädningar för konsultföretag på Östermalm, 

Olika bilföretag runtom i Stockholmslän, Grossistlager för välkänd matkedja i Stockholm innerstad,  

Byggstädningar för Olika byggföretag runtom i Stockholm, 

Olika typer av industrilokaler med mera..........

"God morgon! Det var fantastiskt mysigt att vakna och komma upp till mitt mycket välstädade hem. Tack för ett jättebra städjobb Flitiga Marie! Jag är djupt imponerad, så rent har aldrig mina 67 kvm varit! Finns absolut inget att klaga på och dessutom mycket trevligt bemötande, rekommenderar dom av hela mitt hjärta!"

 

CHRISTINA CEDERBLAD

TYRESÖ

"Tusen tack för superproffsig hjälp! Jag har rekommenderat er firma vidare till Rönninge Folkets hus som letade efter en bra städfirma. Även gjort reklam i sociala medier! Lycka till i fortsättningen!"


Helena

Mac Donalds

Rönninge"Kom hem till ett mycket välstadat och fint hem! Underbart! Vi är så nöjda och kommer att rekommendera er till fler!"

 

Åsa & Fredrik Norin

Rönninge


"Ni gjorde ett storartat jobb med vår lägenhet! Vi blev verkligen glatt överraskade! Riktiga proffs! Alla skrymslen och vrår städade, inte ett dammkorn någonstans, trevligt bemötande, snabbt, effektivt! Vi är mycket nöjda med resultatet av vår flyttstädning och det var den nya ägaren också! Kan varmt rekommendera detta företag!"

 

Hanna & Jonas Eriksson

Huddinge, Myrängen


"Vi är mycket nöjda med allt! Fantastiskt bemötande, snabbt och trevligt, flexibla lösningar och framförallt ett jättebra ufört arbete! Tjejerna är riktiga proffs och verkligen kan sitt jobb. Vi blev supernöjda med vår flyttstädning och tänker absolut anlita Flitiga Marie fler gånger! Rekommenderar verkligen detta företag!"

 

Madeleine Lindberg Rocque

Förskolärare 

Sollentuna


"Hej! Storstädningen blev jättebra! Tjejerna kan inte ha missat en enda fläck! Punktligt, ordningsamt återställt och alldeles utmärkt"

 

Åsa & Ulf Nilsson

Huddinge


" Vi kan verkligen rekommendera Flitiga Maries hemservice! Vi är såååå nöjda med ert arbete! Ett stort tack för allt ni hjälpt oss med! Ni har verkligen underlättad vår vardag!"

 

Olga Krohaleva 

Revisor

Gullmarsplan


"Vi är både glada och tacksamma över att vi valde rätt företag som utförde den fantastiska flyttstädningen i våran villa på 270 kvm i Danderyd! Städningen var både effektiv och noggrann och ingenting lämnades åt slumpen. Allt blev skinande rent och fräscht och vi är över förväntan nöjda med resultatet. Vi planerar att anlita Flitiga Marie till kommande storstädning i vårt nya hem redan nu för då vet vi vad vi får för valuta för pengarna. Vi rekommenderar Flitiga Marie å det varmaste...."

 

Ulrica Sunnansaf

Enhetschef

Danderyd

"Hej Anna! Åter igen tack för den fina städningen som ni hjälpte oss med när ni flyttade. Jag kan när som helst rekommendera Flitiga Marie igen. 

 

Flitiga Marie utförde mycket väl planerade flyttstädningar åt min familj. Tre adresser, tre olika datum i olika kommmuner dessutom och allt var mycket väl genomfört. Städningen var mycket noggrant genomfört och vi är alla jättenöjda med Flitiga Marie. Jag kan varmt rekommendera Flitiga Marie!"

 

Monica Böni

Medicinsk sekreterare

Täby


" Vi blev toppen nöjda med flyttstädningen! Riktiga proffs! Självklart rekommenderar vi er vidare!"

 

Sara och Daniel Hammarström 

Tyresö


" Ni har gjort underverk med vår trädgård! Tack snälla ni för ett kanon jobb! Kommer definitivt att anlita er igen!"

 

Ulla och Lennart Andersson 

Segeltorp


" Vill tacka för fantastiskt bra jobb och vill rekommendera detta företag. Har själv jobbat i städbolag innan och är jättenöjd med bemötande, kontakt, frågor/svar flexibilitet, ja allt! Nästa gång jag behöver städhjälp är detta bolag jag kommer att ringa!"

 

Görgen Viltok

Bondegatan Södermalm

  

" Stort tack för hjälpen med vår flyttstädning  Fantastiskt fint städat! Såg verkligen riktigt fint ut! Kan varmt rekommendera detta företag!"

 

Andreas Andersson  

Hökarängen


" Det blev så fint och vi är glada och nöjda! trevliga och duktiga  tjejer som lyckades snabbt och fick mer gjort än vad som bestämts. Kan varmt rekommendera!"

 

Mikael Eliasson

egenföretagare

" Fick mycket bra bemötande via telefon, ni kunde rycka in med kortvarsel och gjorde ett mycket bra jobb trots att det var mycket som skulle städas. Var någon enstaka spegel som blev missad men en mycket fin flyttstädning i helhet och till ett bra pris. Vi är jättenöjda med resultatet och kan absolut rekommendera er till andra"

 

Stefan Malm

Åkersberga

 

 

"Hej! Vi är mycket nöjda att komma hem till ett rent och fräscht hem! Vi kan verkligen rekommendera Flitiga Marie AB!

 

KARIN ELOFSSON

HUDDINGE

"Tack för en utmärkt flyttstädning i Rune Kilmans lägenhet. Till och med Huges besiktningsman var imponerad!"

 

Stefan Kilman

Svenska Dartföreningen


" Vill tacka för ett strålande arbete med vår flyttstädning! jag kommer att rekommendera er till alla jag känner!"

 

Anna Jarrolf

Södertälje


"Fantastiskt underbart att komma hem idag : ordentligt rent och fint som vanligt med den lilla extra omtanken att plocka lite syrenblommor och arrangera fint. Till och med "skräpskrubben" tog ni hand om på eget initiativ, jag är väldigt glad att jag tagit hjälp från er! Jag är verkligen supernöjd - över förväntan!!"

 

Jenny Winkler

Företagsrådgivare Handelsbanken

Stuvsta


" Tusen tack! Byggstädningen var perfekt utförd!

 

Ebba Tesch

Östermalm

"Efter att ha testat ett flertal olika städfirmor har jag äntligen hittat vad jag letat efter! Städningen håller perfekt kvalite och kommunikationen med Fltitga Marie fungerar helt suveränt! Alltd trevligt bemötande och perfekt utfört jobb! Rekommenderar varmt!"


Daniel K

Solna


"Ett stort tack för all hjälp med städningen på våra kontor! Helt fantastiskt! kan verkligen rekommendera! Uppskattar att ni är noggranna, pålitliga och flexibla!"

 

Erik Linder

VD, York Administration AB

Östermalm


" Ett stort tack Flitiga Marie! Kanon städ!  Bättre finns inte! Ni är Guld värda! Jag är supernöjd!

 

Tina Berljung 

Sjuksköterska

Huddinge


"Oerhört tacksam över att ni kunde ställa upp så i sista minuten! Tack! Guld värt! och stort tack för jättebra jobb!"

 

Izabelle Ribbenstrand

Södermalmofferta.se
flyttstädning
facebook hemservice